Cum să obții link-ul pentru recenzii Google My Business


Vrem să te ajutăm să îți facilitezi clienților posibilitatea de a lăsa recenzii pentru afacerea ta. Urmărește pașii de mai jos și vei putea să obții link-ul de recenzie Google pentru afacerea ta în câteva minute.

Pași simpli de urmat:

VARIANTA 1

1. Mergi la Google My Business: Deschide browserul și scrie „Google My Business„. Dacă deja ai un cont, conectează-te. Dacă nu, poți să îți creezi unul rapid și ușor.

2. Caută și selectează afacerea ta: După ce ești conectat, vei vedea lista cu afacerile tale. Dă clic pe numele afacerii pentru care vrei link-ul de recenzii.

3. Caută opțiunea de recenzii: Derulează în pagina afacerii tale până vezi diferite opțiuni. Caută opțiunea sau butonul care spune „Solicita recenzii”.

Acum ai link-ul! Poți să îl inregistrezi pe cardul TrustLink, urmarind mai jos tutorialul.


VARIANTA 2

Cauta numele afacerii taleu in Google, si da-i clik pe numele.

Apasa pe linkul Trimite

Copiaza link-ul scurt catre afacerea pe care vrei sa o promovezi

Configurarea Cardului TrustLink pentru Recenzii Google

Acest ghid pas cu pas vă va conduce prin etapele esențiale de la recuperarea parolei până la personalizarea cardului TrustLink. Procesul este simplu și intuitiv, conceput pentru a vă ajuta să maximizați impactul recenziilor pozitive și să atrageți noi clienți. Urmăriți pașii de mai jos pentru a începe transformarea modului în care clienții interacționează cu afacerea dumneavoastră online.

Pasul 1: Recuperarea Parolei
Pentru a începe configurarea cardului TrustLink pentru recenzii Google, accesați pagina de recuperare a parolei. Introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la comandarea cardului. Aici, solicitați resetarea parolei pentru a putea accesa contul dumneavoastră.

Accesati link-ul: https://app.trustlink.ro/forgot-password

Pasul 2: Setarea Noii Parole
După ce ați primit instrucțiunile de resetare, urmați pașii pentru a stabili o nouă parolă. Aceasta vă va permite să vă autentificați în contul dumneavoastră TrustLink.

Pasul 3: Confirmarea Adresei de Email
Odată ce v-ați autentificat, veți fi solicitat să confirmați adresa de email. Verificați căsuța de email pentru un mesaj de la TrustLink și urmați instrucțiunile pentru a finaliza procesul de confirmare.

Pasul 4: Accesarea Dashboard-ului
După confirmarea adresei de email, navigați către dashboard-ul TrustLink. Aici veți găsi un grafic cu statistici referitoare la cardul dumneavoastră.

Pasul 5: Configurarea Cardului
În partea dreaptă a dashboard-ului, faceți clic pe butonul „Cards”. Selectați cardul dumneavoastră și apăsați pe opțiunea „Edit”. Vi se vor solicita două informații: numele cardului și linkul Google My Business.

Pasul 6: Obținerea Linkului Google My Business
Pentru a obține linkul Google My Business, urmați instrucțiunile din prima parte a acestui tutorial. Odată ce aveți linkul, introduceți-l în câmpul corespunzător pentru a finaliza configurarea cardului dumneavoastră TrustLink.