Termeni și Condiții – TrustLink.ro

Introducere

Bun venit pe TrustLink.ro! Acești termeni și condiții au fost creati pentru a clarifica drepturile și responsabilitățile dumneavoastră ca utilizator al site-ului nostru și ca client al produselor noastre.

Definiții

Utilizator – orice persoană care accesează TrustLink.ro.
Card NFC – carduri dotate cu tehnologie NFC, comercializate de TrustLink.ro.
Conținut – informația sau datele stocate pe Cardul NFC.

Utilizarea site-ului

Utilizatorii au dreptul de a naviga pe site, de a vizualiza produsele și de a efectua cumpărături. Este interzisă utilizarea abuzivă sau neautorizată a site-ului, inclusiv hackingul, spammingul sau introducerea de malware.

Produse și servicii

TrustLink.ro oferă o gamă de Carduri NFC, de la carduri pentru recenzii Google My Business la carduri de vizită. Aceste carduri permit stocarea și transferul rapid de informații prin tehnologia NFC. Vă rugăm să verificați compatibilitatea dispozitivului dvs. cu tehnologia NFC înainte de achiziție.

Preturi și plata

Prețurile pentru produsele noastre sunt afișate clar pe site. Acceptăm o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit/debit. Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate.

Livrare și retur

Livrăm în toată România. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit, aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile de la primire. Produsul returnat trebuie să fie în starea inițială.

Proprietate intelectuală

Tot conținutul site-ului, inclusiv designul, grafica și textele, sunt proprietatea TrustLink.ro și sunt protejate de legile drepturilor de autor. Reproducerea, distribuția sau utilizarea fără permisiune sunt interzise.

Confidențialitate și protecția datelor

Respectăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Detalii suplimentare despre colectarea și utilizarea datelor pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate.

Limitarea răspunderii

TrustLink.ro nu este responsabil pentru pierderile indirecte sau consecințiale cauzate de utilizarea produselor. Verificați întotdeauna informațiile stocate pe Cardurile NFC înainte de a le folosi.

Rezilierea

TrustLink.ro își rezervă dreptul de a închide orice cont de utilizator care încalcă acești termeni și condiții.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi anunțate pe site și vor intra în vigoare imediat.

Diverse
Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

PREZENTARE GENERALĂ

Site-ul trustlink.ro este gestionat de echipa TrustLink. Când folosiți termenii „noi” sau „al nostru”, aceasta înseamnă că vă referiți direct la TrustLink. TrustLink vă pune la dispoziție acest site, cuprinzând toate informațiile, uneltele și serviciile sale, cu condiția acceptării de către dvs. a tuturor termenilor, condițiilor și politicilor stabilite în acest document.

Navigând pe trustlink.ro sau efectuând o achiziție, vă angajați în serviciile noastre și conveniți să respectați termenii stabiliți aici („Termeni de Utilizare”). Acești termeni se referă la toți cei care interacționează cu site-ul nostru, fie că sunt vizitatori, clienți sau colaboratori.

Vă încurajăm să citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare înainte de a folosi trustlink.ro. Prin interacțiunea cu site-ul, confirmați că sunteți de acord cu termenii noștri. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu folosiți platforma. Toate funcționalitățile sau uneltele adăugate ulterior pe site se vor supune acelorași termeni.

Pentru a fi la curent cu orice modificare a termenilor noștri, vă recomandăm să verificați această pagină periodic. Continuarea utilizării site-ului după adăugarea oricăror modificări înseamnă că le acceptați.

TERMENI UTILIZARE MAGAZIN ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, confirmați că ați atins vârsta de majorat în regiunea dvs. sau, dacă sunteți sub această vârstă, că aveți acordul unui tutore legal pentru a folosi trustlink.ro. Este interzis să folosiți produsele și serviciile noastre în scopuri ilegale sau fără autorizație, încălcând astfel legile locale, inclusiv cele legate de drepturile de autor. De asemenea, este strict interzis să transmiteți orice tip de malware sau coduri cu potențial distructiv. Orice încălcare a termenilor noștri poate duce la oprirea imediată a accesului dvs. la serviciile noastre.

DISPOZIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau întrerupe serviciile pentru oricine, în orice moment, indiferent de motiv. Trebuie să înțelegeți că unele dintre datele dvs., cu excepția informațiilor de card, pot fi transferate fără criptare și pot necesita adaptări tehnice în funcție de rețele sau dispozitive. Totuși, informațiile legate de cardul dvs. de credit sunt protejate și criptate în permanență. Vă rugăm să nu reproduceți, duplicați sau exploatați orice segment al serviciilor noastre fără consimțământul nostru scris. Titlurile din acest acord sunt folosite doar pentru claritate și nu influențează în niciun fel termenii enunțați.

INFORMAȚII PE SITE

Deși ne străduim să oferim informații corecte, nu putem garanta că toate datele de pe trustlink.ro sunt întotdeauna exacte, complete sau actualizate. Informațiile de aici sunt generale și nu ar trebui să fie singura sursă de bază pentru decizii. Vă recomandăm să consultați și alte surse mai detaliate înainte de a lua o decizie. Este posibil să găsiți și informații mai vechi pe site, folosite doar ca referință. Deși putem face actualizări, nu suntem obligați să aducem modificări constante. Vă sugerăm să fiți atenți la orice schimbări sau actualizări pe platforma noastră.

PREȚURI ȘI MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI

Prețurile produselor sau serviciilor noastre pot varia fără o notificare prealabilă. Avem dreptul de a face schimbări sau chiar de a suspenda serviciile fără a anunța în prealabil. Trustlink.ro nu este responsabil pentru orice schimbare, ajustare de preț sau întrerupere a serviciilor.

OFERTA DE PRODUSE ȘI SERVICII

E posibil ca anumite produse sau servicii să fie oferite doar online, pe trustlink.ro. Unele pot avea stoc limitat și se supun politicii noastre de retur. Deși ne-am propus să prezentăm culorile și imaginile produselor cât mai fidel, nu putem asigura că reprezentarea cromatică pe ecranul dvs. va fi identică. Ne rezervăm dreptul de a limita vânzarea produselor noastre după criterii diverse, inclusiv locație geografică. Prețurile și descrierile produselor pot fi ajustate oricând, la alegerea noastră. De asemenea, avem dreptul de a retrage orice ofertă sau produs. Asigurați-vă că sunteți mulțumit de calitatea produselor și serviciilor noastre, deoarece nu putem garanta că vor îndeplini întotdeauna toate așteptările.

DETALII DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau limita orice comandă. La alegerea noastră, putem limita sau anula comenzi, indiferent dacă sunt făcute de la același cont, card de credit sau adresă de livrare. Dacă facem modificări la o comandă, vom încerca să vă informăm folosind datele de contact pe care le-ați furnizat. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a respinge comenzi care par a veni de la distribuitori sau revânzători.

Vă rugăm să oferiți date corecte și actuale atunci când faceți achiziții. Acest lucru ne ajută să finalizăm tranzacția și să vă contactăm dacă este necesar. Pentru informații suplimentare, consultați Politica noastră de rambursare.

INSTRUMENTE OFERITE

Putem oferi acces la unele instrumente și servicii de la terți, fără a le monitoriza sau controla. Utilizarea acestor instrumente se face pe propria răspundere, „așa cum sunt”. Nu oferim nicio garanție sau aprobare pentru acestea și nu suntem responsabili pentru modul în care decideți să le folosiți. Înainte de a utiliza astfel de instrumente, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile furnizorilor externi.

În viitor, trustlink.ro poate introduce noi servicii sau caracteristici. Acestea vor fi guvernate de aceiași Termeni și condiții pe care îi găsiți pe site.

LINK-URI EXTERNE

Pe trustlink.ro, puteți găsi link-uri care direcționează către alte site-uri, care nu aparțin sau nu sunt controlate de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau acuratețea acestor site-uri externe și nu oferim nicio garanție pentru materialele oferite de acestea. Când accesați un site extern, o faceți pe propria răspundere. Orice probleme sau nelămuriri legate de acele site-uri ar trebui adresate direct lor.

FEEDBACK ȘI CONTRIBUȚII

Dacă ne trimiteți feedback, sugestii sau orice alt tip de materiale, fie la solicitarea noastră, fie din proprie inițiativă, înțelegeți că avem dreptul de a folosi aceste informații fără restricții. Nu suntem obligați să păstrăm confidențialitatea, să oferim compensații sau să răspundem la aceste materiale.

Deși ne rezervăm dreptul de a monitoriza, edita sau elimina comentarii pe care le considerăm inadecvate, nu suntem obligați să o facem. Când postați un comentariu sau feedback, vă asumați responsabilitatea pentru conținutul acestuia și garantați că nu încalcă drepturile altor părți și că este în conformitate cu legile în vigoare. Asigurați-vă că nu folosiți informații false sau induceți în eroare, și rețineți că sunteți singurul responsabil pentru veridicitatea și acuratețea comentariilor dvs. Nu suntem responsabili pentru opinii sau feedback-uri postate pe trustlink.ro, fie de către dvs. sau alte terțe părți.

CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR

Protecția datelor dvs. personale este esențială pentru noi. Cum folosim și protejăm aceste informații este detaliat în Politica noastră de confidențialitate (link-ul poate duce către pagina respectivă de pe trustlink.ro).

CORECTITUDINEA INFORMAȚIILOR

Deși ne străduim să oferim informații exacte pe trustlink.ro, pot apărea inadvertențe legate de descrierea produselor, prețuri, promoții și altele. În cazul identificării unor astfel de erori, avem dreptul de a face corecturi, actualizări sau modificări fără anunț prealabil. Acest lucru poate fi aplicabil chiar și după plasarea unei comenzi de către dvs.

Înțelegeți că nu avem o obligație constantă de a actualiza informațiile, cu excepția situațiilor impuse de lege. Nu considerați automat că informațiile prezentate sunt mereu actualizate sau complet corecte, chiar dacă sunt marcate cu o anumită dată de actualizare.

UTILIZĂRI NEPERMISE

Folosirea site-ului trustlink.ro trebuie să fie în concordanță cu legea și etica. Este strict interzis:

Utilizarea pentru scopuri ilegale sau solicitarea altora pentru acestea;
Încălcarea oricăror reguli, legi sau ordonanțe;
Încălcarea drepturilor noastre sau ale altora de proprietate intelectuală;
Acțiuni care hărțuiesc, insultă, denigrează sau discriminează pe oricine;
Difuzarea de informații false sau înșelătoare;
Transmiterea de coduri malitioase sau viruși;
Colectarea sau urmărirea datelor personale fără consimțământ;
Trimiterea de spam sau utilizarea tehnicilor de phishing;
Acțiuni cu caracter obscen sau imoral;
Interferența cu măsurile de securitate ale site-ului.
Nerespectarea acestor reguli poate duce la suspendarea accesului dvs. la trustlink.ro.

EXCLUDEREA GARANȚIILOR ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Deși ne străduim să oferim un serviciu de înaltă calitate, nu putem garanta că trustlink.ro va funcționa perfect în orice moment.

Nu garantăm că serviciul va fi mereu disponibil, rapid, sigur sau lipsit de erori;
Rezultatele obținute din utilizarea serviciului nu sunt garantate ca fiind exacte sau de încredere;
Putem suspenda sau închide serviciul, temporar sau permanent, fără o notificare prealabilă.
Utilizarea serviciilor noastre este pe propria dvs. răspundere. Furnizăm serviciile „așa cum sunt” fără garanții explicite sau implicite, incluzând, dar nelimitându-se la, garanții de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

Limităm răspunderea noastră conform legii. În anumite jurisdicții, aceste limitări pot să nu se aplice, dar ne angajăm să respectăm limitările maxime permise de lege.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să protejați și să nu țineți răspunzători pe Trustlink, filialele, partenerii, și angajații săi, pentru orice pretenție sau cerere, inclusiv onorariile avocaților, venite din partea terților ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor termeni sau a oricărei legi.

DIVISIBILITATE

Dacă o prevedere din acești Termeni și Condiții este considerată nevalidă, aceasta va fi aplicată cât permite legea, fără a afecta validitatea celorlalte prevederi.

ÎNCETARE

Obligațiile anterioare terminării acestui acord rămân în vigoare. Puteți încheia acest acord oricând, renunțând la serviciile noastre. Dacă nu respectați termenii, putem rezilia acest acord fără preaviz, și veți rămâne responsabil pentru orice datorii.

ÎNTREGUL ACORD

Lipsa noastră de a acționa în fața unei încălcări nu înseamnă renunțarea la drepturile noastre. Termenii și Condițiile, împreună cu toate politicile noastre, reprezintă întregul acord dintre noi, anulând orice comunicare anterioară. În caz de neclarități, acestea nu vor fi interpretate în defavoarea autorului.

LEGEA APLICABILĂ

Acest acord este guvernat de legile din România.

MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI

Revizuiți periodic acești termeni, deoarece aceștia pot fi actualizați. Continuarea utilizării serviciilor după modificări presupune acceptarea noilor termeni.

NOTIFICĂRI prin SMS

Când alegeți opțiunea de marketing prin SMS la Trustlink, fie la efectuarea unei comenzi sau abonându-vă, acceptați să primiți mesaje text legate de comanda dvs. sau promoții din partea noastră, indiferent dacă numărul dvs. este pe o listă de blocare. Frecvența mesajelor poate diferi și acceptarea mesajelor nu este obligatorie pentru a face o cumpărare.

Dacă doriți să opriți mesajele, răspundeți cu STOP la orice mesaj primit sau folosiți linkul de dezabonare din mesajele noastre. Utilizarea altor metode de dezabonare nu este garantată. Serviciul este gratuit, dar furnizorul dvs. de telefonie poate percepe taxe pentru mesaje.

Dacă aveți nelămuriri, trimiteți un mesaj cu AJUTOR la numărul sursă sau scrieți-ne la [email protected].

Putem schimba numărul sau codul de acces al serviciului. Veți fi notificat în astfel de cazuri. Dacă ne trimiteți mesaje către un număr schimbat, acestea s-ar putea să nu fie procesate, și nu vom fi responsabili pentru asta.

Nu ne asumăm răspunderea pentru erori, întârzieri sau mesaje nedorite trimise prin serviciul SMS. Vă respectăm confidențialitatea. Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru detalii despre cum tratăm datele dvs.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Pentru orice nelămuriri legate de Termeni și Condiții, vă rugăm să ne scrieți la [email protected].

Termeni și Condiții – TrustLink.ro Varianta simplificata

 1. Introducere

Prin accesarea și utilizarea platformei TrustLink.ro, vă angajați să respectați termenii și condițiile enunțate mai jos. Acești termeni se aplică tuturor utilizatorilor platformei, indiferent de natura interacțiunii lor cu site-ul (vizitatori, clienți, colaboratori). Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

 1. Condiții Generale de Utilizare

Aveți dreptul să navigați pe TrustLink.ro și să folosiți serviciile sale numai dacă acceptați și respectați toate termenii și condițiile prezentate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile oricui, în orice moment, din orice motiv.

 1. Termeni Utilizare Magazin Online

Pentru a face o achiziție pe TrustLink.ro, trebuie să aveți vârsta legală sau să aveți permisiunea unui tutore legal.

Este interzisă utilizarea serviciilor și produselor noastre în scopuri ilegale sau neautorizate.

Orice tentativă de introducere a unor coduri malitioase va duce la încetarea accesului pe site.

 1. Informații pe Site

Informațiile de pe TrustLink.ro sunt oferite „așa cum sunt” și nu garantăm exactitatea, completitudinea sau actualitatea lor permanentă.

Anumite informații pot fi învechite și sunt menținute pe site doar ca referință.

 1. Modificări ale Serviciilor și Prețurilor

Prețurile și serviciile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 1. Produse și Servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online și pot avea cantități limitate.

Deși încercăm să afișăm culorile și imaginile produselor cât mai fidel, nu garantăm că afișajul ecranului dvs. va fi exact.

Ne rezervăm dreptul de a limita vânzările produselor noastre sau serviciilor către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție.

 1. Facturării și Informații de Cont

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasați pe site-ul nostru.

Dvs. vă angajați să furnizați informații de cont și de achiziție complete și precise pentru toate achizițiile efectuate pe site-ul nostru.

 1. Instrumente și Servicii Externe

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți. Aceste terțe părți pot avea propriile politici de confidențialitate, termeni de utilizare și politici de returnare.

 1. Link-uri Externe

Orice link-uri către site-uri externe nu sunt controlate de TrustLink.ro și, ca atare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile acestora.

 1. Feedback și Contribuții Utilizatori

Orice feedback, comentariu sau alte contribuții furnizate pe TrustLink.ro sunt considerate non-confidențiale și non-propriu. TrustLink.ro are dreptul de a folosi, copia și distribui aceste contribuții.

 1. Politica de Confidențialitate

Tratăm cu seriozitate protecția datelor dvs. personale. Pentru detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

 1. Erori și Omisiuni

Ocazional, pe site-ul nostru pot exista informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de descrieri de produse, prețuri și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori și de a modifica sau actualiza informațiile oricând, fără notificare prealabilă.

 1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui oricare parte a acestor Termeni și Condiții postând actualizări pe site-ul nostru.

 1. Contact

Pentru orice întrebări legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].

Acord

Prin utilizarea site-ului și serviciilor TrustLink.ro, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.