Ce este cardul NFC de la TrustLink?

Un card TrustLink cu NFC este un card specializat echipat cu tehnologia Near Field Communication (NFC). Acesta permite utilizatorilor să atingă cardul de un dispozitiv dotat cu NFC, precum un smartphone, pentru a declanșa anumite acțiuni sau interacțiuni. În cazul cardurilor TrustLink, acestea sunt proiectate pentru a simplifica procesul de lăsare a recenziilor pe Google. Prin atingerea cardului TrustLink pe un dispozitiv compatibil, clienții pot accesa cu ușurință pagina de trimitere a recenziilor și își pot împărtăși feedback-ul.

Care sunt beneficiile utilizării cardurilor TrustLink?

Utilizarea cardurilor TrustLink oferă o serie de avantaje care pot îmbunătăți semnificativ afacerea dvs.

Recenzii Crescute: Cardurile TrustLink facilitează clienților dvs. lăsarea de recenzii pe Google, sporind reputația și credibilitatea dvs. online.

Angajarea Clientului: Cardurile TrustLink oferă un mod convenabil de a interacționa activ cu clienții dvs., încurajându-i să își împărtășească feedback-ul și experiențele.

În rezumat, cardurile TrustLink furnizează un set de instrumente puternice pentru a optimiza recenziile dvs. online, a crește angajarea clienților și, în cele din urmă, a stimula succesul afacerii dvs.

Câte recenzii pot obține cu TrustLink?

Cu TrustLink, nu există un număr limitat de recenzii pe care le puteți colecta. Soluția noastră vă permite să adunați un număr infinit de recenzii, asigurându-vă că reputația dvs. online nu cunoaște limite.

Experimentați libertatea de a colecta cât mai multe recenzii dorește afacerea dvs. cu TrustLink. Deblocați posibilitățile nesfârșite astăzi!

Cardurile TrustLink au o dată de expirare?

În ceea ce privește perioada de valabilitate a TrustLink, veți fi încântat să aflați că aceasta durează toată viața. Odată ce obțineți cardul TrustLink, acesta rămâne valabil pe termen nedefinit, asigurând beneficii pe termen lung pentru afacerea dvs.

Savurați valoarea durabilă a TrustLink și profitați de beneficiile sale cât timp doriți. Experimentați o soluție care rezistă testului timpului!

Pot schimba link-ul de pe TrustLink?

Absolut! Cu TrustLink, aveți flexibilitatea de a schimba link-ul de recenzie fără efort.

Pentru a învăța pașii simpli de actualizare a link-ului TrustLink, am pregătit un tutorial util pentru dvs. Odată ce primiți comanda > vă rugăm să scanați codul QR pentru tutorialele noastre detaliate.

Ce ar trebui să fac după ce primesc cardul TrustLink?

După ce primiți cardul TrustLink, s-ar putea să vă întrebați ce trebuie să faceți în continuare. Nu vă faceți griji, vă avem în vedere! Am pregătit o serie de tutoriale care demonstrează procesul simplu de inserare a linkului dvs. de recenzie Google în TrustLink. Este incredibil de ușor să urmați pașii.

Trebuie să efectuați instalarea o singură dată și gata. Dacă întâmpinați orice dificultăți, serviciul nostru pentru clienți este disponibil pentru a vă ghida prin configurarea inițială, asigurându-vă succesul la fiecare pas.

Dacă comand mai mult de un card, fiecare card poate fi atribuit unei afaceri diferite?

Da, fiecare card poate fi atribuit unei afaceri diferite. TrustLink vă permite să personalizați și să configurați mai multe carduri în funcție de nevoile specifice ale afacerii dvs. Astfel, puteți gestiona și promova cu ușurință diferite afaceri folosind carduri individuale adaptate fiecăreia.

Clienții mei au nevoie de un cont Google pentru a scrie o recenzie?

Pentru a oferi o evaluare afacerii dvs., clienții trebuie să aibă un cont Google. Stați liniștit, majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri au deja un cont Google prin platforme populare precum YouTube, Gmail sau Google Maps. De fapt, un uimitor procent de 93% dintre utilizatorii de smartphone-uri au un cont Google activ.

Prin valorificarea adoptării pe scară largă a conturilor Google, TrustLink asigură că majoritatea clienților dvs. vor avea capacitatea de a lăsa recenzii fără efort.

Timp de livrare

Prelucrarea Comenzii: 1-2 zile lucrătoare*

Durata Livrării: 2-3 zile lucrătoare*