Dreptul la Returnare Conform O.U.G. Nr. 34/2014, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a acestora, fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Dacă doriți să returnați produsele, ne puteți informa printr-un e-mail la adresa [email protected] sau prin completarea formularului de retur de pe site.

Condiții de Returnare

  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu etichetele și ambalajele originale.
  • Trebuie expediat împreună cu toate accesoriile și documentele.
  • Produsele care au fost oferite ca și cadouri trebuie returnate odată cu produsul achiziționat.
  • Doar unul dintre produsele identice poate fi desigilat. Celelalte produse identice acceptate la retur trebuie să fie sigilate.

Metoda de Rambursare Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar într-un cont specificat de dumneavoastră, în termen de maximum 14 zile calendaristice. Alternativ, puteți opta ca suma să reprezinte un avans pentru o viitoare comandă.

Modalitatea de Returnare Returnarea produselor se face exclusiv prin Curierat Rapid, iar taxele de retur sunt suportate de expeditor. În cazul produselor defecte, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență. Produsele trebuie ambalate corespunzător în cutiile originale. Pentru produsele cu garanție, trebuie să furnizați o copie a certificatului de garanție.

Notă Importantă

  • Nu se acceptă colete trimise prin curier fără notificare prealabilă.
  • Nu se acceptă colete trimise cu plată ramburs.
  • Produsele trebuie ambalate corespunzător.

Pentru orice informații suplimentare sau clarificări, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.