Aparitii in presa:

Îmbunătățește-ți prezența pe Google cu recenzii!

Printr-o simplă atingere a cardului TrustLink, primești recenzii pozitive în fiecare zi.Peste 3.000 de afaceri mulțumite colaborează deja cu noi. Nu e momentul să te alături și tu?

Ghid Simplificat de Achiziție a Cardului TrustLink:

Comandă și Livrare: Comenzile sunt expediate zilnic și sunt livrate prin FanCurier sau Cargus, garantând că cardurile tale vor ajunge în 2-3 zile. Acest serviciu eficient îți permite să începi rapid colectarea de recenzii. Procesul nostru de livrare este simplu, fără bătăi de cap, iar asigurarea transportului este inclusă pentru liniștea ta.

Înregistrare Rapidă: Odată primit cardul, o configurare simplă de 45 de secunde este tot ce ai nevoie! Furnizăm instrucțiuni clare prin ghiduri video sau scrise, facilitând legătura cu afacerea ta. Este rapid, simplu și direct!

Atinge și Evaluează: Înaintează cardul clienților tăi, lasă-i să-l atingă de spatele telefonului lor și privește cum pagina ta de afaceri de pe Google se deschide instantaneu pentru a lăsa o recenzie.

Cu TrustLink, colectarea feedback-ului este promptă și simplă, propulsându-ți prezența online într-o clipă!

Specificațiile Chip-ului NFC al Cardului TrustLink:
 
Material: PVC Premium.
Nucleu: Nucleu dublu optimizat.
Set de cipuri: Seria NX2 de mare viteză.
Frecvență: 13.56 MHz (HF).
Transfer de date: Până la 848 kbit/s.
Compatibilitate: ISO/IEC 14443 Tip A. Compatibil cu smartphone-uri cu iOS 13+ sau Android 5.0+.
Securitate: Criptare AES-128.
 
Proiectat pentru interacțiuni NFC rapide, cardul TrustLink garantează o conexiune rapidă și sigură.

Toate comenzile sunt expediate zilnic, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică. Livrăm în toată Romania, prin FanCurier si Cargus cu un timp estimat de livrare de 1-3 zile.

După cumpărare, vei primi toate detaliile de urmărire pentru comanda ta pe email. Pentru orice întrebări sau asistență, ne poți contacta oricând la [email protected].

Ești în căutarea celui mai bun mod de a obține recenzii online? Iată de ce TrustLink este alegerea ta principală:
 
Cipuri NFC de Înaltă Tehnologie: Funcționare rapidă, eficientă și de încredere de fiecare dată.
 
Evită Produsele Ieftine: Unele mărci folosesc ieftine și de calitate inferioară. Nu și noi! Cardurile lor s-ar putea să nu funcționeze, risipindu-ți banii.
Suntem Aici pentru Tine: Ai o întrebare? Ai nevoie de ajutor?
Trimite-ne un e-mail la [email protected] sau discută cu noi în timp real. Suntem și noi proprietari de afaceri și te sprijinim!
 
Când vine vorba de calitate și încredere, TrustLink domină concurența. Nu-ți risca reputația pentru nimic mai puțin.

Întrebări Frecvente

Pentru a evalua afacerea ta, clienții au nevoie de un cont Google.
Totuși, e bine de menționat că majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri au deja un cont Google, datorită platformelor precum YouTube, Gmail sau Google Maps.
De fapt, un impresionant procent de 93% dintre utilizatori au un cont Google activ.

Având în vedere această răspândire a conturilor Google, TrustLink asigură că majoritatea clienților tăi pot lăsa recenzii fără probleme.

Fiecare card TrustLink este programat cu detaliile afacerii tale. Odată setat, link-ul poate fi modificat de cate ori este nevoie.
 
Dacă dorești să folosești un alt link, va trebui să comanzi un card nou cu informațiile actualizate.

Cu un card TrustLink, nu există un număr maxim de recenzii pe care îl poți obține. Metoda noastră îți permite să colectezi un număr nelimitat de recenzii, consolidându-ți reputația online într-un mod semnificativ.

Recenzii Clienti

Boost pentru Recenzii Google

Serviciul pentru clienți a fost absolut fantastic! Au răspuns în câteva minute, și am activat cardurile rapid. Un mare mulțumesc!

Miruna L.

Minunat 👌

Acum primim cel puțin 10 recenzii pe Google în fiecare zi pentru salonul nostru de coafură. Mulțumesc!

Adelina Sabin

Recenzii

Idee excelenta cu aceste carduri, recenziile noastre pe Google au crescut considerabil! Livrarea a fost rapida si setarea usoara. Recomandat!

Constantin S.

Carduri pentru Recenzii

Am dat unul fiecarui membru al echipei mele si recenziile noastre cresc intr-un ritm ametitor. Ideea e geniala!

Mihai C.

Carduri de Recenzii
– TrustLink

Au fost fantastice pentru noi, acum primim mai multe recenzii pe Google in fiecare zi.
Recomand!

Claudiu B.

Recenzii pozitie in Google

Conducem o mica afacere de instalari sanitare in Iasi si clasarea deasupra concurentilor nostri pe Google reprezinta diferenta dintre a fi ocupati sau nu. Acum colectam mai multe recenzii in fiecare zi cu ajutorul acestor carduri, deoarece inainte era dificil, deoarece majoritatea oamenilor ori uita sa lase o recenzie, ori nu le pasa. In acest mod, recenzia este postata inainte sa parasim chiar casa clientului!! Super! Cumparati cateva!

Marius

O Investitie Excelenta

Cel mai bun lucru pe care l-am cumparat de ceva vreme hahaha, am luat trei si le-am distribuit personalului nostru pentru a colecta cat mai multe recenzii posibil

Dumitru T.

Recenzii pozitiva in GMB

Livrarea a fost rapida, cardurile reprezinta o investitie excelenta. Multumesc.

Mirela B.

Un Impact Semnificativ

Suntem o firmă mică de catering și aceste carduri ne-au propulsat în topul căutărilor Google. Recenziile curg acum zilnic. Merită fiecare ban!

Ciprian N.

Excelent pentru Afacerea Noastră

Am văzut o îmbunătățire majoră în numărul de recenzii de când folosim aceste carduri. Echipa noastră este entuziasmată, iar clienții sunt mai implicați. Recomand!

Claudia C.

Lăsați-ne Recenzia Dumneavoastră și Beneficiați de o Reducere!

Dacă ne trimiteți o recenzie însoțită de o fotografie, veți primi un discount de 10% pentru următoarea dumneavoastră comandă. Vrem să auzim părerea dumneavoastră și să vă răsplătim pentru timpul acordat!

  Tehnologia Care Transformă Afacerea Ta: TrustLink Card

  Inovație la Îndemână:
  Cardul TrustLink reprezintă fuziunea dintre tehnologia NFC avansată și strategia digitală eficientă. Nu este doar un instrument, ci puntea directă dintre afacerea ta și clienți.
   
  Recenzii Autentice cu o Atingere:
  Într-o lume dominată de feedback online, TrustLink simplifică colectarea recenziilor. Clienții pot împărtăși instant experiențele lor, sporind vizibilitatea afacerii tale în Google My Business.
   
  Poziționare Superioră în Google:
  Pe măsură ce colectezi recenzii, poziționarea în Google My Business se îmbunătățește, atrăgând mai mulți clienți potențiali și consolidând reputația brandului tău.
   
  Mai Mult Decât un Card – Un Simbol al Brandului:
  Elegant și intuitiv, TrustLink nu este doar funcțional, ci și un instrument de branding puternic, reflectând angajamentul tău față de inovație și satisfacția clientului.
   
  Fii Pregătit pentru Era Digitală:
  Cu TrustLink, nu doar te adaptezi la mediul online, ci devii un lider. Fiecare feedback primit este un pas spre excelență și o oportunitate de creștere.